Image
Image Image Image

Over Motorrijschool Motorvaardig

Mijn naam is Glenn Nassy, oprichter en eigenaar van Motorvaardig. ik ben geboren in de tropen uit een mix van Britse en Portugese voorouders en ik woon ruim 40 jaar in het Hollandse landschap. Met twee jong volwassen kinderen die hun eigen carrière aan het vormen zijn, was voor mij in 2016 het moment aangebroken om mij volledig te kunnen gaan wijden aan mijn grote liefde: motorrijden! Door mijn liefde voor motorrijden laat ik anderen ook graag ontdekken wat een geweldige ervaringen je op kunt doen door motor te rijden.

Gecertificeerde motorrij-instructeur

Uit dat enthousiasme en de wens om die liefde te delen met anderen, is het idee geboren om mijzelf op te leiden tot vakkundige motorrij-instructeur.
​Motorvaardig is een kleine KNMV erkende rijschool. Als KGI gecertificeerde instructeur help ik u op een veilige en verantwoorde manier motorrijder te worden!

Bij Motorrijschool Motorvaardig kunt u terecht om uw motorrijbewijs te halen, maar ook als u reeds motorrijder bent. Bijvoorbeeld om verhoogde rijvaardigheidscursussen te volgen, of een (her)opstapcursus aan het begin van het seizoen. Denk daarbij aan voortgezette rijopleidingen (VRO’S) op het gebied van veiligheid en behendigheid.

Naast de VRO trainingen ben ik gedurende het seizoen ook actief op diverse circuits om de beginselen van het rijden op circuits bij te brengen aan enthousiaste deelnemers. Daarnaast doe ik ook met veel plezier aan reisbegeleiding; als voorrijder of gids.

Glenn's kwalificaties

  • Docent OGS+  rij-instructie voor de hulpdiensten 
  • Motorrij-instructeur
  • Autorij-instructeur
  • KNMV-instructeur
  • RMT-instructeur
  • Instructeur Rijvaardigheidstrainingen
  • Stagementor A voor aspirant motorrij-instructeurs